maandag 11 september 2017

Magnetron chips maken

Je kunt namelijk heel makkelijk je eigen chips maken. En nog beter: er komt geen olie aan te pas waardoor de chips ook nog eens gezond zijn! De magnetron chips is natuurlijk wel veel minder vet dat de chips uit een zak.

Probeer ook eens zoete aardappel om chips van te maken. Ik heb echter iets gevonden waardoor je volledig vetvrij chips kan maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.


Een heerlijk én simpel receptje ingestuurd door een Culy-lezer Tingting: chips uit de magnetron.

Een eenvoudige, smaakvolle variant op gekochte chips (en veel goedkoper). Met een rasp of keukenmachine snijdt u in een . Chips maken in een magnetronChips maken in een magnetron het klinkt misschien raar maar het is mogelijk. Spring naar Hoe maak je zelf chips met een magnetron?


Met een magnetron gaat het zelf maken van chips dus veel sneller dan in de oven.

Maar, om even ontopic te blijven: als ik probeer chips te maken in onze magnetron, worden ze alleen warm en flubberig. Zelf chips maken; variaties – In de supermarkt schreeuwen verschillende. Chips frituren, in de oven bakken of zelfs in de magnetron klaarmaken. Met de Chipsmaker kan je zelf chips maken met behulp van de magnetron.


Geen vetten, oliën of een frituur is hiervoor nodig waardoor je de . Toch is chips behoorlijk vet omdat het wordt gefrituurd. Gelukkig is er ook een manier om gezonde chips te maken! Nu zag ik op een filmpje over chips maken in de magnetron. Lekker met truffelmayonaise en magnetron chips (recept volgt).


Het enige wat beter smaakt dan een lekkere zak chips is de huisgemaakte variant. Het is normaal gesproken alleen een beetje veel werk en je . Je kan niet alleen van groente chips maken, maar ook van fruit. Ik maar zelf ook wel eens in de magnetron chips, maar dan van dungeschilde aardappels. Bekleed een grote, ondiepe magnetronschaal met een dubbele laag wit keukenpapier.


Schik de taco chips in een laag op het papier. Spring naar Aardappelchips uit de magnetron - Aardappelchips uit de magnetron. Als je zoute chips wilt maken, voeg dan el zeezout toe aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts