woensdag 20 september 2017

Koffielepel graveren

Op de handgreep van een koffielepel graveren wij uw naam of tekst (zwarte gravure) in uw gewenst lettertype. Door de locatie van de gravure op de koffielepel . Stel uw eigen persoonlijke bestekset samen.

Leuk om te geven, origineel cadeau om te krijgen! In een koffielepel graveren wij uw logo, naam of tekst in zwart. Leuk om te geven, origineel cadeau leuk om te krijgen!


In deze koffielepel graveren wij uw logo, naam of tekst met zwart in uw gewenst lettertype.

Hierdoor is e voor ieder gerecht een geschikte lepel die u kunt laten . Wij doen dat altijd langs de rand van de lepel, een moeilijke techniek die. Om duidelijk te maken bij wiens geboorte de lepel is gegeven, wordt een. De grote moeilijkheid bij een geboortelepel is, dat het te graveren oppervlak bol . UIteraard hebben we ook besteksets waarin vork, mes en lepel standard beschikbaar zijn.


De theelepels zijn te graveren met uw logo. Ook kunnen wij theelepels, koffielepels en fruitlepels volledig custom .

Diverse zilveren en verzilverde theelepeltjes onder andere een theelepel met graveertop zodat u uw eigen initialen kan laten graveren. ZIL 11668Verzilverd theelepeltje met gladde ronde plaat om iets op te graveren. Kop iets ongewoons, met unieke items voor lepel graveren van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy.


Koffielepel, 1e gehalte zilver, nieuw gemaakt in Italie. U kunt de te graveren tekst opgeven in uw winkelwagen, een digitaal bestand van . Groothandel zilveren lepel graveren uit Chinese zilveren lepel graveren Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel graveren etsen . Om iets te graveren, heb je specialisten nodig. In bestek en veel zilveren geschenkartikelen is het mogelijk bij de fabriek je eigen gravure te bestellen.


Geboorte lepel jongen of meisje Sterling zilver 9€ 20graveren €300. Spaten Dwarslepel en schuivertje verzilverd 1€ 1400.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts