maandag 18 september 2017

Motor stallen winter

In de winter is een winterbeurt en goede winterstalling belangrijk. Met deze wintertips van Arjan Brouwer gaat uw motor optimaal de winter in en door. De winter is in aantocht, dus voor veel motorrijders zal het genieten er weer.

Als je in de stalling bent, verhoog dan meteen je bandenspanning met bar om . Als je besluit vaststaat dat je niet door gaat rijden komende winter, dan wordt het tijd je. Dat is heel goed mogelijk, maar wil jijzelf en . Winterstalling bij MotoPort - je motor veilig en droog de winter door voor € - per dag.

Als je 's winters geen motor rijdt heb je een goede plek nodig om je motor . Als u in de winter geen motor rijdt, heeft u een geschikte plek nodig om tijdelijk uw motor te stallen. De eerste lading pekel ligt reeds over het Nederlandse wegennet en dus is het voor menigeen tijd om de motor in de winterstalling te zetten. Het zachte weer van 20heeft u als motorrijder tot nu toe misschien op de weg gehouden.


Maar als het echt kouder wordt, is de winterstalling . Dé plek voor de mensen die hun motor voor de narigheden van de winter willen beschermen. Je motor stallen voor slechts per week: druppellader en . Niet alle motorrijders onder ons zijn doorrijders. Rijd u in de winter niet en heeft u geen ruimte om uw motor warm en droog onder te brengen?

Of u nu alleen winterstalling voor uw motor zoekt of uw motor het gehele jaar wilt stallen, u vindt het bij ALLSAFE op maat. Anyway ik wil mijn motor dus in de schuur stallen (gelukkig een droge schuur) en vraag mij af wat ik allemaal moet doen om mijn motor rustig in . Voorbereiding op de winterstalling Motor grondig schoon maken Om roestvorming in de tank te vermijden, voltanken en de benzinekraan sluiten. Vuil trekt vocht aan, vocht zorgt voor roest en helemaal bij stilstand gaat dat aardig rap. Veel mensen gebruiken zetten hun motor in de winter daarom in de stalling.


Maar wat kun je dan het beste doen met je motor en de verzekering? Alhoewel we er nog niet aan willen denken, staat de winter straks voor de deur. Velen van ons willen gedurende deze koude tijd de motor . De winter is een periode waarin de motorrijder weinig tot niet rijdt.


TT Motoren heeft hier een oplossing voor, u kunt de motor ook bij ons stallen. Laat u een winterbeurt uitvoeren, dan betaalt u voor de stalling slechts € 5-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts