vrijdag 22 september 2017

Oor van een haas

Eén puzzelwoord gevonden voor `Oor van een haas`. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan . Haas met Paars oor,wie weet of dit normaal is,met deze Paarse oren,kan het zijn dat dit een Zeldzaam.

Sinds midden december staat er een mega-standbeeld van Nelson . Er zit een kleine haas verstopt in het oor van Nelson Mandela. En daar is de Zuid-Afrikaanse regering niet blij mee. Er zit een kleine haas verstopt in het oor van Nelson Mandela en daar is de Zuid-Afrikaanse regering niet blij mee.

Behalve in IJsland en Noord-Scandinavië komt de haas in geheel Europa voor, tot op 30meter hoogte in de Alpen. In dichtbevolkte gebieden komt de soort . Dialect: unnen haos (klik voor meer dialect hier). Hazen hebben een voorkeur voor gras- en bouwland en hebben hun leger bij. De Europese Haas komt voor in geheel Europa, behalve in IJsland en Noord . Ze jagen in Nederland op vijf wildsoorten: konijn, haas, fazant, wilde eend en houtduif.


Alco de Haas is specialist in de orthomanuele geneeskunde en de auriculo (oor) acupunctuur. Ik geef toe dat dit er niet direct aantrekkelijk uitziet: de schedel van een haas met nog een resterend oor, maar ik vond het interessant genoeg om mee te nemen . Hazen zijn echter “precocial”, ze worden geboren met open ogen en vacht.

Hierdoor zijn jonge hazen heel snel na de geboorte in staat voor . De haas heeft veel langere benen en beweegt tijdens het lopen veel hoger. De haas komt over het algemeen het meest voor in weilanden. Download gratis afbeeldingen over Haas, Konijn, Zwart, Floppy Oor van Pixabay's bibliotheek van meer dan 830. Zo wordt door een jager het oor van een haas genoemd (5).


Haas met zijn oren omhoog van OstheimerUit de collectie 39;bos en weide dieren 39; van Ostheimer. Er zit een haasje in het oor van een standbeeld van Nelson Mandela. Daarmee wilden we iets kopen voor Uil en Piep.


Nimmer zal men zien, dat hazen hetzelfde oord met konijnen bewonen; sluit men twee. Zo zit er een bronzen haas in je oor en zo is het weg. Het standbeeld van Mandela is sinds kort weer haas-vrij.


Wetten waren voor de sta maar in het vrije veld moest een man zich. Na elk schot rent er een haas door je oor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts