dinsdag 22 april 2014

Fietskrat hout

Vind gemakkelijk nieuwe fietskratten online Vergelijk een. Deze houten fietskrat is een kopie van de bekende aadappelkistjes van vroeger. Deze krat kun jemonteren op iedere voordrager.

Sommige van onze fietskratten zijn gemaakt van het natuurproduct hout. Deze zijn eveneens stevig en duurzaam, maar hebben een meer gedistingueerde look. HoutHout Houten Fietskrat Groot Gekleurd.

Kerri Houten Fietskrat Whitewashed Hout . Voor het Willex houten fietskrat notenbruin en uitstekend advies en service moet. Het krat is gemaakt van massief gebeitst hout en heeft een notenbruine kleur.

De fietskratten zijn geschikt voor zowel damesfietsen als herenfietsen met voordrager. Deze fietskratten zijn ondanks het hout, licht van gewicht en zeer . De Westlandse producten hierin verblijden en verrijken uw wekelijkse maaltijden. Trendy fietskratten in alle kleuren, bestel je bij FietsWeb. Maak je transportfiets af met deze mooie houten krat met inhoud van liter.


De krat wordt geleverd met vier tie wraps . Haal je zaag en hamer tevoorschijn en ga langs de bouwmarkt voor hout. Een beetje handige Harry klust in twee uurtjes een krat in . Merk: Popal; Type: Krat Hout Dark Wood; Ruim op voorraad. Product bekijken Fietskrat Cordo Groot Grijs.


Daarnaast vele andere modellen kleuren fietsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts