woensdag 9 april 2014

Smoothie boerenkool avocado

Deze boerenkool avocado appel smoothie smaakt erg lekker, zelfs met boerenkool. Boerenkool-peer-banaan-aardbeien smoothie. Dan de boerenkool en avocado toevoegen en nogmaals goed blenden.

Groene smoothie met avocado,chiazaa boerenkool en appel. Een groene smoothie met boerenkool, durf jij het aan? Boerenkool kun je naast stamppot, ook heel goed verwerken in bijvoorbeeld deze . Smoothie met boerenkool is gezond en erg lekker.

Hier het recept voor groene smoothies met banaan en avocado en een frisse met witte . Mijn oudste dochter wilde deze smoothie met boerenkool eigenlijk niet eens. Een boerenkool avocado smoothie voor personen in minder dan minuten te maken. Smoothies zijn een perfecte manier om van de 3 . Bedenk daarbij dat je met het drinken van deze lekkere smoothie 1gram boerenkool, een halve mango, een halve avocado, sinaasappels . Ga voor een Nederlands tintje en maak jouw boerenkool smoothie met stukjes banaan.


Luxe groene smoothie met avocado en alfalfa . Boerenkool: het meest veelzijdige en gezondste superfood van Hollandse bodem! En niet alleen voor door de stamppot, met deze smoothie .

Vandaag deel ik met jullie een smoothie met boerenkool. Het is ook echt super lekker met avocado wordt je smoothie heerlijk romig van. De avocado en bonen (laat je niet afschrikken!) maken deze smoothie romig zonder melkproducten toe te voegen. Groene Smoothie Boerenkool Mango Avocado Kiwi Banaan (+ blooper). In 20dronk ik mijn eerste groene smoothie.


Boerenkool, rucola en waterkers zijn meer voor 'gevorderden'; Een avocado in je smoothie maakt hem een stuk romiger, en rijk aan goede vetten; Varieer in je groentes! Met ingrediënten zoals spinazie, selderij, sla, broccoli, boerenkool,. Groene Smoothie Recept #2: grote hand veldsla, een avocado en een . Een smoothie met Foodness' alternatieve superfoods boerenkool.


Doe de boerenkool, de banaan, het chiazaa de avocado en de dadels in . Deze boerenkool smoothie is heerlijk om weer energie bij te tanken. Voeg de boerenkool, mango, banaan en avocado in een blender .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts