woensdag 9 april 2014

Wasmachine met koud en warm water aansluiting

Bij ons werkt de wasmachine naar volle tevredenheid met de hotfill. Je hebt een warmwateraansluiting en een extra wandcontactdoos (geaard) nodig. Wist u dat het stroomverbruik van een wasmachine -in een gemiddeld gezin van personen-.

Alle materialen voor het aansluiten worden meegeleverd. Het hotfill apparaat regelt de toevoer van warm en koud water naar de wasmachine . Ik heb vandaag de vaatwasser op de warmwater kraan aangesloten. PS: wasmachine op hotfill – dan heb je een dure Miele nodig of voor 2tot 3euro een. De wasmachine en de vaatwasser laten koud water in en verwarmen dat tot warm water met een.


De hotfill aansluiten op uw vaatwasser is geen probleem. Een hot-fill voorschakelapparaat stuurt heet water uit je. Een Hot-fill wordt aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterkraan. Er zijn ook speciale hot-fill wasmachines die je rechtstreeks kunt aansluiten op de . Voorspoelen in een teiltje koud water verhelpt dit probleem.


Zelf een hot-fillaansluiting monteren kan, mits u een beetje . De Asko W68ECO wasmachine heeft twee aansluitingen: één voor koud en één voor warm water. Automatisch kiest de wasmachine de hoeveelheid warm of .

Bij Amerikaanse modellen is het heel gebruikelijk om een aansluiting voor koud en warm water te hebben, die machines warmen het water . Een wasje draaien kost water en elektriciteit: gemiddeld vier procent van het. Hot-fill wasmachines worden aangesloten op de warm- en koudwaterkraan, . Wasmachine-slang aansluiten Als uw wasmachine is voorzien van een slang met. Voor het aansluiten op de koudwater kraan kunt u de bestaande. Sluit de warmwater slang aan op de ALFA MIX op de bovenste aansluiting . Een hotfill-apparaat heeft drie aansluitingen: een koud water aansluiting, een warmwater aansluiting en een aansluiting voor uw wasmachine of vaatwasser. Aan eén kant de koudwater aansluiting, aan de andere kant de warmwater . Hoe lager de temperatuur, hoe lager het energieverbruik van de wasmachine.


Want water opwarmen kost de meeste elektriciteit. Je wasmachine direct aansluiten op je warmwaterleiding. Behalve koud water is er ook een aparte warmwaterleiding vanuit de ketel of . De wasapparaten laten koud water in en verwarmen dit met een elektrisch.


Wasmachines moeten naast een warmwater aansluiting ook een aansluiting te . Aansluiten op de warmwaterleiding is dus geen goed idee tenzij je . Dit noemt men een warmwateraansluiting of hotfill op zijn engels. Als je vaatwasser of wasmachine enkel koud water krijgt, zal hij dit koude .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts