dinsdag 29 april 2014

Voordelige warmtepompdroger

Perfect vers voedsel, rechtstreeks uit uw diepvrieskast. De Frostmatic-functie activeert de maximale vriescapaciteit zodat uw verse levensmiddelen zo snel . De Frostmatic-functie activeert de maximale vriescapaciteit. Afhankelijk van het model werkt het toestel een aantal uren doorlopend en schakelt . De FROSTMATIC-functie versnelt het invriezen van verse.


MATIC- functie heerst de gekozen GEWENSTE temperatuur weer. AEG A63190GT Manual Online: Bedieningspaneel, Frostmatic -functie, Alarm Hoge Temperatuur. Ga Als Volgt Te Werk Om Het Apparaat In Werking Te Stellen: . FROSTMATIC FROSTMATIC-toets De FROSTMATIC-functie versnelt het invriezen van verse levensmiddelen en beschermt tegelijkertijd de reeds ingevroren . Met de Frostmatic-functie bereikt de diepvrieskast snel de maximale invriescapaciteit om alles snel in te vriezen.


Zo wordt zowel het uiterlijk als de smaak van . Frostmatic-functie Frostmatic-functie voor snel invriezen van verse levensmiddelen. NoFrost: Nooit meer ontdooien Met NoFrost blijven uw voorraden vrij van . Deurscharnieren: rechts (verwisselbaar) Diepvriesladen: volledige breedte, transparant. Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts