donderdag 10 april 2014

Plastic bakjes kopen

Bent u op zoek naar plastic bakjes of andere soorten bakjes? Goedkope Disposables: plastic bekers, borden, bakjes , bestek, dozen, papier en nog veel meer! Bent u voor uw product op zoek naar de leuke plastic bakjes, schaaltjes en fruitbakjes?

Bekijk dan hier het assortiment plastic bakjes. Plastic bakjes met deksels koopt u met laagste Prijsgarantie NL veilig en snel. De bakjes zijn gemakkelijk te openen doordat de deksel is….


Voedsel bewaardozen vershoudbakjes set delig plastic.

Ik vind deze bakjes zo makkelijk om zo eten mee te nemen naar het strand. Als die andere bakjes niet duur zijn kan ik ook daar een aantal vn kopen.

Horeca Select Plastic verpakkingsbekers rechthoek 2ml 1stuks. Plastic bakjes voor in de horeca - snel en eenvoudig kopen bij Horecarama. PP schalen, handige cups met sluitgarantie, maar ook ronde plastic bakjes? Rondbakje met deksel cm pakje á 1stuks Plastic bak mm Ǿ +dksl. Wegwerp plastic glazen, bekers en ander servies.


Handige wegwerp bakjes, om eten of andere producten in te bewaren. Zie ook meer wegwerp bakjes en potjes met deksels! Ronde plastic PP bakjes PP Bakken Rond 115mm - 500cc.


Ideaal voor allerlei soorten (vers) producten (o.a. rauwkost, salades) en perfect dekselbaar! Plastic snack- en frietbakjes leveren wij in alle soorten en maten. De plastic bakjes zijn geschikt voor gebruik in de cafetaria en snackbar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts