vrijdag 11 april 2014

Fruitschaal xenos

Xenos heeft diverse soorten fruitschalen. Schalen; Fruitschalen; Soepkommen; Kommen. Gekozen filters: Wis alle gekozen filters. Zet deze fruitschaal vol met fruit op je tafel en hij vrolijkt je . Van een stoere schaal van metaaldraad tot fruitschaaltjes van zeegras.


Fruitschaal Mela is een mooie manier om je fruit op te presenteren.

Maar de mand van zeegras staat ook erg leuk als wanddecoratie. Deze leuke retro fruitschaal blauw is een. Deze fruitschaal is handig in gebruik en heeft genoeg ruimte voor allerlei . De XL Coni fruitschaal is gemaakt van zeegras.


Staat leuk op haast elke keukentafel en elk aanrecht. Wij hebben mooie schalen die je overal voor kan gebruiken. Naast dit formaat, hebben we de fruitschaal ook in grotere varianten.


De gekleurde manden van zeegras zijn zó mooi, dat ze gerust een opvallende plek . Leg er mooie stukken fruit in en gebruik 'm als fruitschaal.

Het is allemaal mogelijk met deze mooie schaal , natuurlijk bij Xenos. De aparte Colombo fruitmand is een leuk alternatief op de traditionele fruitschaal. Present Time Pt, Fruitschaal Open Grid - ø cm - Wit.


Deze pagina toont fruitschaal folder aanbieding bij Xenos - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, die u kunt . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor. Kleine massief houten schaal in eucalyptus . Deze pin is ontdekt door Ilona's prikbord.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts