dinsdag 15 april 2014

Tristar friteuse fr6929

Partnumber: FR6929; Releasedatuoktober 2012; EAN: 8713016069290; Kleuren: zilver, zwart . Handige compacte Tristar friteuse (L) voor het bakken van kleinere porties friet en snacks. Dankzij de uitneembare binnenpan is de FR-69eenvoudig .

Met de compacte Tristar FR-69friteuse bak je een kleine portie frites of snacks. Handig als je met of personen wilt genieten van gefrituurde lekkernijen. Handige compacte friteuse (5L) voor het bakken van kleinere porties friet en snacks.


De Tristar Friteuse FR-69is een handige compacte friteuse (5L) voor het bakken van kleinere porties friet en snacks.

Handige compacte friteuse (L) voor het bakken van kleinere porties friet en snacks. Dankzij de uitneembare binnenpan is de friteuse eenvoudig schoon te . Aanbiedingen, reviews prijsvergelijking voor friteuse Tristar FR 6929. Tristar FR-69met oververhittingsbeveiliging. Deze compacte FR-69friteuse is handig voor het bakken van kleinere porties friet en snacks. Vergelijk de FR-69van TriStar en koop het product bij de goedkoopste webshop.


Alle specificaties en winkels hebben wij voor je verzameld. Handige compacte friteuse voor het bakken van kleinere porties friet en snacks.

Dankzij de uitneembare binnenpan is de friteuse eenvoudig schoon te maken. Grootste en voordeligste webwinkel voor dieren en buitenleven sinds 1998. Download hier gratis uw Tristar fr-69handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw . Tristar FR-69friteuse koop je online bij Veneboer camping. De Friteuse FR-69is een handige compacte friteuse met een inhoud van liter voor het bakken van kleinere porties friet en snacks. De Tristar FR-69Friteuse is verkrijgbaar vanaf € 589. Welke Tristar friteuse komt als beste uit de test?


Bekijk de testresultaten en vergelijk de friteuses. Shop online voor Tristar Friteuse uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles. Tristar FR-69Compacte Friteuse 75L 800W.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts