maandag 14 april 2014

Nessie thee

Dit baby Nessie thee-ei van Ototo duikt op uit je theekop. Vul het baby Nessie thee-ei met je favoriete thee en laat de . Ben je klaar voor een legendarisch kopje thee?

Met de Baby Nessie Tea Infuser van Ototo Design komt de legende van het monster van Loch Ness tot leven in . Deze schattige versie van het Monster van Loch Ness zorgt voor een fenomenaal kopje thee! Vul de Ototo Baby Nessie met je favoriete losse thee, klik het . Gebaseerd op monster van Loch Ness; Kan rechtop blijven staan; Grappigste soeplepel ooit.

Dan is de Baby Nessie tea infuser van Ototo echt iets voor jou. Vul de buik van Baby Nessie met je favoriete thee en laat hem even rondzwemmen in. Baby Nessie is een leuke uitbreiding van de Nessie familie van Ototo. Zo lijkt het net of het monster van Loch Ness in je thee zwemt.


Na de succesvolle Nessie Ladle konden de industrieel ontwerpers van OTOTO het niet laten om hun productreeks door te zetten. Deze kleine versie van het monster van Loch Ness helpt je om een kop thee te zetten. Je vult het thee-ei met thee en vervolgens laat je het monster een duik . Bent u klaar voor een legendarische kop thee?


Baby Nessie staat in uw glas met in zijn buikje uw favoriete losse thee mix.

Als de thee sterk genoeg is, tilt u baby . Ben je klaar voor een legendarische kop thee? Ototo Baby Nessie thee ei in de kleur paars drijft in jouw thee om je te laten genieten van jouw . Ototo Baby Nessie thee ei in de kleur turquoise drijft in jouw thee om je te laten genieten van . Ontmoet de nieuwe Baby Nessie, een thee-ei. Met deze schattige thee infuser maak je helemaal de blits!


Ototo Baby Nessie thee ei in de kleur paars drijft . Baby Nessie Turquoise thee infuser turquoise. Baby Nessie drijft in uw thee om u te laten genieten van uw . Nessie is een leuke gadget voor in iedere keuken! Ideaal te combineren met Nessie en Mama Nessie.


Baby Nessie een kleine variant van het monster van Loch Ness drijft in uw thee om u te laten genieten van uw . Maak een legendarisch kopje thee met Baby Nessi van Ototo design. Met dit leuke thee-ei steel je de show tijdens je high-tea! Het monster van Loch Ness kan binnenkort in jouw theekop zwemmen met de thee-infuser van Ototo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts