donderdag 10 april 2014

Hard plastic glazen huren

De hard plastic drinkglazen zijn vele malen herbruikbaar, handmatig en machinaal te reinigen, optimaal. Dutch Cups glazen kunt u zowel kopen als huren. Een totaalpagina met herbruikbare onbreekbare kunstof horeca glazen.

Deze exclusieve hard plastic glazen die uitermate geschikt zijn op terrassen, stranden, . COPPO is de specialist op het gebied van onbreekbare, herbruikbare kunststof drinkglazen. PromoCups is gespecialiseerd in het bedrukken van hard plastic glazen in verschillende uitvoeringen. Kunststof bierpul - Hard kunststof bierpul inhoudsmaat cl, tapmaat cl € 75.

Plastic beker frisglas - Plastic frisglas cl (wegwerp) € 08. Bij Jaspers Verhuur kunt u diverse glazen huren. Of het nu gaat om theeglazen, bierpullen of wijnglazen.


Om wat extra's te geven aan uw gasten schenkt u de drankjes natuurlijk in mooie glazen en niet in plastic bekertjes. Een groot gedeelte van het afval dat tijdens een evenement vrijkomt, bestaat uit plastic wegwerpbekers. Tevens staat op de greencup het pictogram 'Retour BAR' op de glazen. Glazen van Kunststof koop je eenvoudig online bij bol.


Geen probleem met deze onbreekbare evenementen glazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts