woensdag 18 maart 2015

Bocamp theeketel

Een lichtgewicht fluitketel, ideaal voor het backpacken, hiken, op de camping of onderweg. Deze ketel is gemaakt van hard geanodiseerd aluminium wat heel . Door de siliconen bovenkant op deze steelpan te plaatsen ontstaat er een theeketel.

De Bo-Camp theeketel is een lichtgewicht waterketel gemaakt van hard geanodiseerd aluminium, met een inhoud van liter en een hittebestendige . De Bo-Camp Theeketel Siliconen-RVS opvouwbaar behoort tot de Pannen. Bestel de Bo-Camp Theeketel Siliconen-RVS opvouwbaar makkelijk en snel bij . De Como theeketel van Bo-Camp is een handige waterketel voor op de camping.

Vergelijk Bo-Camp fluitketels uit de nieuwste collectie en bestel. Fluitketel Bo-Camp Wegklapbare greep 1L. Deze inklapbare theeketel van Bo-Camp is ideaal als je weinig ruimte hebt voor bagage. De theeketel kan namelijk ingeplakt worden tot een klein pakketje om . Koop een Bo-Camp Theeketel bij Kampeerwereld. Bekijk ons aanbod en profiteer van uitstekende service en scherpe prijzen.


Opvouwbare siliconen theeketel met RVS bodem en vergrendelbaar kunststof deksel. Hittebestendig, geur- en smaakvrij en compact opvouwbaar door . Inklapbare lichtgewicht theeketel van extra gehard aluminium met een siliconen bovenkant welke voorzien is van een wegklapbare fluitdop.

Aanbieding Bo-Camp Theeketel (hard anodised)! Lichtgewicht fluitketel hard anodised literLichtgewicht fluitketel voor de backpacker. Lichtgewicht waterketel gemaakt van hard geanodiseerd aluminium, met een hittebestendige handgreep. Deze theeketel is extra stevig door het gebruik van hard geanodiseerd aluminium en is voorzien van een hittebestendige . Bij uitstek geschikt voor outdoor vanwege zijn lichtgewicht en compacte vorm. De versie met het oranje handvat, is de . Bo-camp producten voor je uitrusting koop je online in de webshop van Kathmandu.


Shop online voor Bo-camp Fluitketel uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Op zoek naar Bo-Camp Hard Anodized Theeketel ? Bekijk het uitgebreide aanbod van LIV-outdoor en bestel eenvoudig online. De Bo-Camp Theeketel Hard Anodised 8L is een uit geanodiseerd aluminium vervaardigde theepot met een hittebestendige handvat. Inclusief metalen theezeef en geïsoleerd hengsel.


Artikelnummer: A22004Levertijd: tot 5. Afmetingen: diameter 15cm; hoogte 12cm. De klassieker onder de ketels al meer dan jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts