vrijdag 27 maart 2015

Gaspitten schoonmaken gietijzer

Het gasfornuis poetsen doen maar weinig mensen met plezier. Met deze tips is de aluminium gaspitten en gietijzeren pannendragers . Gaspitten schoonmaken doe je zo, wanneer je een gasfornuis hebt dat bestaat uit aluminum gaspitten met gietijzeren beslag en roestvrijstalen .

Is het schoonmaken van gietijzeren pannendragers ook een van jouw. Inspiratie Tagged With: gaspitten, geemailleerde, gietijzeren, hoe, . Alle pannendragers erin en ook die gietijzeren dopjes van de gaspitten. Dichtknopen en dan een nachtje buiten laten staan.

Hoe maak je gietijzeren panne dragers van een fornuis echt goed schoon. Werkt ook goed voor de gaspitten, die ook als je wel dagelijks schoonmaakt soms flink kunnen aankoeken op de lange duur. Let op voordat u gaat schoonmaken: Wij raden aan de losse onderdelen van de. Het is belangrijk dat de gietijzeren pannendragers na het reinigen goed . Hallo duif als gietijzer is aangekoekt door vet weet ik niet of de vaatwasser dat aankan,probeer is zeepsponsjes, dat is heel fijn staalwol met . Gebruik voor het schoonmaken van het gietijzer geen doekje met losse vezel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts