donderdag 26 maart 2015

Eetbaar papier bedrukken

Wij bezitten over een professioneel printerpark dat geschikt is voor het bedrukken van eetbaar papier met eetbare inkt. Cakepicture maakt van jouw mooiste foto een geweldige eetbare print voor op taart, cupcakes of . Cakepicture maakt eetbare fotoprints en foto's op chocolade.

Zo wel voor de particuliere als de zakelijke markt. Cakepicture maakt van iedere foto iets bijzonder . Ontwerp zelf leuke en unieke eetbare fotoprints met onze uitgebreide designertool en laat deze printen op eetbaar ouwel papier of sugar sheet (icing). Bij Smulprint ontwerp je zelf leuke en unieke eetbare fotoprints.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten eetbaar papier. Wij maken unieke, eetbare communicatieproducten o. Eetbaar printen producten voordelig kopen bij bouwhuis. Bij ons vindt u een groot assortiment eetbaar printen producten. Bestel Eetbare sheets bij de eetbaar printen specialist van Nederland en Belgie: Bouwhuis.


Bij Cupcakefun kun je ook een foto of afbeelding af laten drukken op Frosty- of Icing. Een Frosty sheet is gemaakt van eetbaar papier op basis van zetmeel en . Dit is de meest gebruikte ondergrond voor het maken van eetbare prints. Wij drukken je afbeelding op dubbeldikke ouwel, voor een superresultaat.

Wij printen foto's, logo's en eigen ontwerpen op eetbaar papier met eetbare inkt. Hiermee geeft u feestelijke hapjes zoals taarten, vlaaien, pannenkoeken, . Wij drukken je afbeelding op ouwel van en goede kwaliteit, voor een mooi resultaat. Het is ook mogelijk om bij Cake-to-go eetbare prints te bestellen. Een Frosty sheet is gemaakt van eetbaar papier op basis van zetmeel en vanillesuiker.


Toen heb ik ergens een print besteld op eetbaar papier (ouwel). Het was een leuk idee, maar de uitwerking nog niet echt een succes. De technologie van eetbare inkt is niet nieuw en wordt al jaren gebruikt.


Dit kan geprint worden met een printer op speciaal eetbaar papier . Wil je een zelfgebakken taart versieren met een eetbare afbeelding en deze razendsnel naar je toe laten sturen, waar dan ook in Nederland? Wij printen de afbeelding op eetbaar papier met speciale AZO vrije inkt. Bedrukte Eetbaar Papier Een oude klassieker in ons assortiment is het Eetbaar Papier. Voorbeeld: Wanneer je een kleine afbeelding op Aformaat wilt drukken zal deze scherpte. Dit komt omdat we drukken met eetbare inkt op eetbaar papier.


Maak je communicatie nog opvallender met dit eetbare papier. En vervolgens bedrukt met speciale eetbare inkt zodat de flyer daadwerkelijk opgegeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts