donderdag 5 maart 2015

Professionele mandoline keuken

Met 'n mandoline in de keuken wordt je eten niet alleen tongstrelend maar ook oogverblindend. Met een mandoline kun je snel en makkelijk groente snijden. Ze worden veel gebruikt in restaurantkeukens, waar het handmatig snijden met.

Bekijk vergelijk het ruime assortiment mandoline raspen van de beste. Chiba Peel-S mandoline voor Katsuramuki kunststof creme. Mauviel pannen Iittala servies Alessi Le Creuset pannen Rösle keukengereedschap.


De mandoline is van professionele, zware kwaliteit.

Uiteraard allemaal getest en perfect bevonden door top koks uit de Franse keuken! Professionele mandoline van materclass is gemaakt van roesvaststaal zodat . Een mandoline voor in de keuken is een rechthoekige plank met een vlijmscherp mes waar je de te snijden ingrediënten langs schuift. Handbediend; demonteerbaar; geschikt voor de vaatwas.


Met een keuken mandoline snijdt u op een professionele manier perfecte plakjes tomaat voor een salade, dunne schijfjes aardappel voor een ovenschotel en . Professioneel keukengereedschap Kookgereedschap Mandolines raspen. Het gemak waarmee je klusjes in de keuken kan klaren als je messen. Een mandoline, ook wel keukenrasp genoem heb je in zowe l kunststof als RVS uitvoeringen van diverse merken.

De hoogwaardige mandolines van het Franse DeBuyer zijn al jaren een begrip voor menig chef-kok. Met dit sterke, professionele model maak je in een . Een keukenmandoline is onmisbaar in de keuken van zowel de hobby kok als voor professionele kok. Een mandoline maakt het snijden van allerlei . Ja, dat klopt, maar het is ook een instrument voor in de keuken: een. Je hebt ook mandolines van meer dan 1euro, voor de professionele . Een professionele keuken mandoline wordt gebruikt om groente en fruit te bewerken tot plakken of schijven. Een mandoline kan ideaal zijn wanneer u snel en . De Buyer mandoline van geborsteld staal met ergonomisch ontworpen schuiver.


De ultra mandoline is een aanwinst voor de professionele keuken of voor de . Professionele allessnijder, type mandoline. Zeer degelijk materiaal, slechts éénmaal gebruikt. Deze keukenhulp is gemaakt van sterk roestvrij staal en beschikt over een.


Het bedrijf DeBuyer bestaat al sinds 18en produceert professioneel keukengerei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts