dinsdag 10 maart 2015

Demoka koffiemolen m203

Graag laten we u kennis maken met de Demoka M2(of GR-0203) koffiemolen. De importeur wilde graag dat we hem in ons assortiment . Deze Demoka m2is een goede koffiemolen voor thuis met een prima prijs-kwaliteit verhouding.

De molen is compact en degelijk uitgevoerd. Ben nu een tijdje bezig om mijn Demoka M2af te stellen, maar het lukt nog niet echt. Oerdegelijk, robuust, professionele vlakke . Met deze Demoka koffiemolen zet je elke kop espresso met vers gemalen koffie.

Je klikt je piston tegen de molen en de gemalen koffie valt erin. Een koffiebonenmaler van Demoka is de beste investering op koffiegebied. Koffiebonenmaler Demoka M2– RVS koffiemolen – jr garantie. Demoka Koffiemolen GR-02- online bestellen bij Koffiecentrale Nederland. Koffie voor thuis, kantoor en gastronomie.


Demoka M2drukknop chroom #060024282CR. De meest verkochte koffiemolen in Europa! De Demoka's zijn oerdegelijk, uitgevoerd in RVS kast en compact. Demoka gr-02koffiemolen (Koffiemolens, Espresso).

De demoka m2is een koffiemolen die speciaal ontworpen is voor espresso, maar door de traploze . Betaalbare perfectie, prima kwaliteit voor een vriendelijk prijs. Vers gemalen koffie smaakt, net als vers bereidt eten, gewoon beter. Demoka uitloop M2GR02kunststof #112059102. De Demoka M2is een koffiemolen die speciaal ontworpen is voor espresso, maar door de traploze instelling van de . Betaalbare perfectie - prima kwaliteit voor een vriendelijk prijs. Vers gemalen koffie smaakt - net als vers bereidt eten - gewoon beter.


DEMOKA RVS Espresso Koffie Molen TRAPLOOS KOFFIEBONEN. Bestel Demoka M2online voor € 220 Een icoon onder de bonenmalers De Demoka M2is één van de bekendste professionele bonenmalers. Demoka M2koffiemolen glanzend rvs koopt u veilig en vertrouwd bij Kokenkoken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts