dinsdag 31 maart 2015

Bodum cafetiere

Cafetiere cafe bodum De cafetiere of French press genoemis een koffiekan met een fijn metalen filter die de koffie door het water naar de bodem drukt. Cross plate, metal for coffee maker 4cup, 0. Cafetiere met goudkleurig filter , korte tuit, 1.

Vergelijk Bodum cafetières uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen Koop de beste merken online! Capaciteit in kopjes: kopjes, Kleur van het product: Zwart, Chroom, Transparant. Met deze cafetière van Bodum maak je zelf zeer eenvoudig de lekkerste verse koffie!


De Chambord Coffee Maker van Bodum is de meest verkochte cafetière van Bodum.

Het model is tijdloos en zeer eenvoudig te gebruiken.

Een prachtige cafetière van Bodum om heerlijke verse koffie mee te maken, met alle aroma's en natuurlijke smaken die daarbij horen. Het assortiment van Bodum vol met kwaliteitsvolle apparaten vind je hier. Bestel uw Bodum Cafetière Chambord bij KoffieLoods.


Altijd een scherpe prijs en snel in huis. Maak op eigen houtje heerlijke koffie met deze Chambord cafetiere van Bodum. Het apparaat drukt de gemalen koffie naar de bodem, waarna je kunt genieten . Maak zelf verse koffie met de cafetière Coffee maker van Bodum.


De Bodum cafetière drukt de gemalen koffie naar de bodem, waarna er genoten kan worden . Met alleen water en koffie maak je in deze cafetiere de beste koffie; Je hebt geen pads of filters nodig; Voor de echte intense . Vergelijk Bodum cafetieres eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste en mooiste Bodum cafetiere. Het familiebedrijf Bodum dat in 19door Peter Bodum in Kopenhagen (Denemarken) is opgericht, heeft door de jaren heen diverse artikelen ontwikkeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts