vrijdag 13 maart 2015

Mini fluitketel

De mini Fluitketel van Alessi is geinspireerd op het gevierde ontwerp van Michael Graves. De vogel op de top van de fluit zingt als het water . De Mini Fluitketel van Alessi is geinspireerd op de Alessi Fluitketel met Koperen Fluit.

Dit design was revolutionair door het koperen fluitje dat niet het standaard . De kosten voor het koken van water in een waterkoker en fluitketel. Donker Groen; Frans Blauw (licht blauw); Petrol Blauw (donker blauw); Reseda (licht groen); Rood. Met deze glanzende rvs fluitketel zet je snel en gemakkelijk een kop thee.

Een liter fluitketel met draaggreep, los deksel en tuit met metallic tuit. Bij Pannenland vindt u een ruim assortiment aan fluitketels en waterketels. In diverse maten en geschikt voor alle warmtebronnen. Mini-Wonders is gespecialiseerd in poppenhuizen en poppenhuisminiaturen in zowel schaal 1:en 1:24. FOB-prijs:US $ 2- Poort:Shenzhen, Minimale bestelhoeveelheid:20Stuk product-ID:1873216655.


Op zoek naar een hoogwaardige Fluitketel Nidda (liter)? Koop dan nu deze Fluitketel Nidda (liter) direct bij Sola Fabriekswinkel online.

De mini stoofpannetjes van cm van Le Creuset zijn er in. Goedkope rvs multicolour stylor anti hot waterkoker mini waterkoker mode fluitketel, koop Kwaliteit water ketels rechtstreeks van Leveranciers van China: . Op zoek naar een hoogwaardige Fluitketel Lich (liter)? Koop dan nu deze Fluitketel Lich (liter) direct bij Sola Fabriekswinkel online.


Een fluitketel heeft een langere levensduur dan de meeste waterkokers. De beroemde fluitketel door Michael Graves heeft een nieuw ontwerp gekregen. Deze mini fluitketel heeft nu een mooi plekje gekregen in de . De Tefal BI81Mini is een waterkoker van klein formaat met een inhoud van liter.


Het RVS design maakt deze waterkoker een blikvanger op je aanrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts