maandag 13 april 2015

Bakblik 18 cm

Bak een heerlijke, verse appeltaart in deze ronde springvorm van cm. Oetker ronde bakvorm met losse bodem emaille Back-Liebe - cm.

Patisse quichevorm met losse bodem - Ø cm. Oetker muffin-bakvorm Tradition 2x 3cm - cups. De Patisse Silver-Top springvorm met hoge rand heeft een diameter van cm en is gemaakt van staal in een extra zware uitvoering.

Het ronde bakblik van Gobel heeft een diameter van cm. De vorm is van staal en heeft een antikleeflaag. Gebruik de lage bakvorm voor het bakken van . Kitchen Craft Bakvorm cm, vierkant Kan in de vaatwasser, oven, koelkast en vriezer.


Kitchen Craft Bakvorm cm, rond Kan in de vaatwasser, oven, koelkast en vriezer.

Bereken de oppervlaktes in vierkante centimeters. Jij hebt een springvorm van centimeter, maar het recept zegt dat je een springvorm van cm moet gebruiken. Springvorm hoogmodel Ø cm met anti-aanbaklaag voor een optimaal resultaat. Lekvrij en zeer geschikt voor het maken van taarten met meerdere lagen. Afbeelding van Bakblik, vierkant, anti-aanbak, inhoud l. Bakplaat voor muffins, anti-aanbak, 2x 1cm.


Ideaal voor het maken van heerlijke fruit- en sponscakes, maar ook voor indrukwekkende bruiloftstaarten en verjaardagstaarten. IDEALISK kan, met maatverdeling, roestvrij staal Hoogte: 13. SOCKERKAKA bakvorm, diverse kleuren Diameter: cm Hoogte: cm Aantal . Städter Bakvorm Charlotte -18cm- voor slechts € 2bij Deleukstetaartenshop.


Voor uur bestel zelfde dag verzonden. Omschrijving:- Pizzapan (bakblik)- Gemaakt van plaatstaal- Ideaal voor uniforme hitteverdeling bij bakken- Afm. Wees de eerste om dit product te waarderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts