maandag 27 april 2015

Tristar fr6929

Partnumber: FR6929; Releasedatuoktober 2012; EAN: 8713016069290; Kleuren: zilver, zwart; Multicooker: Nee; Inhoud pan: liter; Aantal pannen: 1. Ben je op zoek naar producteigenschappen van de Tristar FR-6929? NL foto's video's kenmerken handleidingen en meer.

Met de compacte Tristar FR-69friteuse bak je een kleine portie frites of snacks. Handig als je met of personen wilt genieten van gefrituurde lekkernijen. Handige compacte Tristar friteuse (L) voor het bakken van kleinere porties friet en snacks. Dankzij de uitneembare binnenpan is de FR-69eenvoudig .

Handige compacte friteuse (5L) voor het bakken van kleinere porties friet en snacks. Handige compacte friteuse (L) voor het bakken van kleinere porties friet en snacks. Dankzij de uitneembare binnenpan is de friteuse eenvoudig schoon te . Aanbiedingen, reviews prijsvergelijking voor friteuse Tristar FR 6929. Bestel de TRISTAR FR-69nu bij Media Markt.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! De Tristar Friteuse FR-69is een handige compacte friteuse (5L) voor het bakken van kleinere porties friet en snacks. Download hier gratis uw Tristar fr-69handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts