dinsdag 28 april 2015

Smoothie kiwi appel banaan

Op dit eetdagboek kookblog : Smoothie met Appel, Banaan en Kiwi - Vandaag veel fruit gekocht om zo in het oude jaar al een begin te maken. Jammie, fris door de yoghurt en zoet door de banaan en appel. Vezelrijk door het lijnzaad wat erin zit.

Simpele Bananen Smoothie Recepten om van te Genieten! Smoothies zijn de gemakkelijkste recepten om. Het hele jaar door zijn appels en bananen verkrijgbaar.


Snij het bruine stuk eruit en maak van de rest een overheerlijke smoothie.

Recept” De smoothie van V: met appel, banaan, kiwi, sinaasappel en minneola Categorie: Dranken, Smoothies Aantal personen: 2 . Lekkere smoothie recept met appel en banaan. Ook lekkere smoothies: Kiwi-sinaasappel en bosvruchten. Benodigd van de biowinkel: elstar-appel; kiwi; bananen; dessertlepel (geweekte) gojibessen . In dit filmpje laat ik je zien hoe je een lekkere en gezonde groene smoothie kunt maken met appel.


Hier kan je de lekkerste en gezondste smoothie recepten vinden en ook zelf. Wisten jullie dat kiwi's onwijs gezond zijn? Ik maakte een heerlijke smoothie met kiwi, appel en banaan!


Print dit recept ontdek recepten die op appel kiwi smoothie lijken.

Deze smoothie met kiwi, banaan en appel zit vol met superfoods, zoals chiazaadjes voor de proteïne en maca poeder voor de energie. Drinkontbijt van kiwi, super gezond en makkelijk recept. Dit recept voor een drinkontbijt van kiwi, banaan en sinaasappel is lekker snel klaar en super gezond.


Begin je dag goed met een lekkere en gezonde smoothie. Deze keer een bananensmoothie met appel en peer. Vries de stukjes appel, banaan of mandarijn eerst in. Kiwi smoothie Kiwi banaan smoothie Blauwe bessen smoothie Meloen bessen smoothie. Deze heerlijke appel, peer, banaan en kaneel smoothie is geweldig!


Dit bleekselderij banaan kiwi smoothie is een heerlijke fris recept voor. Deze staat in de koelkast voor morgen, Heb alleen appel gebruikt . Sinaasappel smoothie maken met onze vruchten smoothie recepten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts