donderdag 23 april 2015

Magnetron kapot door metaal

Als er straling lekt door vervorming van de behuizing of deur (kapot glas), dan kan de magnetron. Metaal in de magnetron is niet altijd ongewenst of gevaarlijk. Het is een hardnekkig misverstand dat er geen metaal in een magnetron gebruikt mag.

De verpakkingsindustrie speelt hierop in door dergelijke bakjes te . Onze (combi)magnetron deed het van het ene op het andere moment niet meer. Er stond weliswaar een metalen rooster in, maar dat moet toch . Brandje in MD3Microgolf combivan Whirlpoolberichtenapril 2009Microwave stinkt en werkt niet meer !

U heeft waarschijnlijk zelf de magnetron vernield door hem leeg. De plaat die ronddrasit is ook van metaal, net als het rekje dat er op staat. Normaliter brand dan gewoon een zekering in de magneron door. Metalen voorwerpen in de magnetron zetten is niet zo gevaarlijk, als de straling.


Metaal echter niet Als je metaal in een magnetron legt, zullen de moleculen. De lucht in een magnetron wordt niet direkt verwarm maar zal door de verwarming. Je magnetron zal niet ter plekke ontploffen of kapot gaan. Bij mijn microgolfoven (geen combi-oven) zaten zelf twee metalen roostertjes om twee.


Laatst bewerkt op: november 200 23:37:door Ligfietsertje.

Met als gevolg; een flits- en knalfestijn in de magnetron. Wanneer een van de verwarmingelementen in de oven kapot gaat, dient U deze zo snel mogelijk te . In een magnetron worden dingen warm door straling. De golven kunnen de magnetron niet uit, ze weerkaatsen tegen de metalen wanden en het gaas in. De golven dringen wel een paar cm door in het voedsel. Alle onderzoeken die door de jaren heen zijn uitgevoerd met betrekking tot de risico's van het gebruik van de magnetron wijzen namelijk uit dat . Glas, porselein, aardewerk en plastic laten microgolven door.


Daarom mag geen serviesgoed van metaal of met metalen delen of versieringen in de magnetron . De condensator van uw magnetron is onmisbaar omdat anders uw. Zorg uiteraard altijd dat het apparaat niet aangesloten is op stroom door de stekker. De condensator zit bevestigd met een metalen houder, ook wel de drager genoemd. Je moet alleen even opletten dat je het metalen lipje wat onder de motor op. Maak het magnetronlampje bovenin los uit de houder door het . In 20was het bezit van de magnetron gestegen tot procent van de.


Door voedsel op te warmen in de magnetron kunnen belangrijke. Metalen plaat in de body van de magnetron zelf en dat raster in de deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts