dinsdag 7 april 2015

Duurzame rietjes

Duurzame, herbruikbare rietjes van U-Konserve. Deze rietjes worden geleverd in een gerecyclede verpakking. De rietjes zijn vrij van BPA, PVC en van .

Jaren geleden zagen we ze al voorbij komen bij Amerikaanse bloggers: glazen rietjes. Er was op dat moment nog best wel lastig aan te komen . Materiaal: Veel van onze producten zijn gemaakt van een Bioplastic genaamd PLA, dit is een afkorting voor Poly Lactic Acid. Drinkrietjes gemaakt van bioplastic (PLA) Afgewerkt met een groene streep.

Deze sterke rietjes van bioplastic zijn ideaal . De duurzame bio rietjes worden zonder aardolie geproduceerd uit puur plantaardige ingrediënten. Conform de EN134zijn ze volledig biologisch afbreekbaar . De rietjes worden gesneden uit Duits winterrogge en moeten een duurzaam alternatief voor plastic rietjes bieden. Duurzame RVS rietjes inclusief een schoonmaakborsteltje.


Aardvark is trots op het feit dat de Aardvark papieren rietjes de meest sterke en duurzame rietjes op de markt verkrijgbaar zijn. We doen dagelijks ons uiterste best om nog meer duurzame artikelen aan ons . Dit is een inspiratie bord met duurzame bouwmaterialen - Meer over Met, Rietjes en Bouw. Sapjes en smoothies drink je voortaan met onze RVS rietjes - geen afval meer is wel zo duurzaam l biogondisch.

In deze originele webwinkel vind je daarnaast allerlei duurzame en voedselveilige. En wat is nu een toffere manier om je drankje op te pimpen dan door het door een duurzaam RVS rietje te drinken? Duurzame stieren volgens het aAa systeem.


Voor dit Paulus Potter kalf ontvangt hij rietjes Pirlo en rietjes Aluminium. Duurzame rietjes van RVS die ook te gebruiken zijn als lepeltje. Perfect voor lattes, milkshakes en cocktails- vaatwasmachine bestendig- lengte: cm. Duurzame gadgets en keukenaccesoires voor duurzaam koken en bakken.


Duurzaam ondernemen, bouwen en leven is van het grootste belang! Voor de kinderen bestelden we schoolbekers met rietje (350ml), met . Dikke, sterke en duurzame papieren rietjes. Worden niet slap in het drinken en geven niet af als ze nat worden! Zijn 1 composteerbaar en kunnen dus na .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts