donderdag 23 april 2015

Slimtube afvoerbuis

SlimTube kunt u ook vóór de wand aanbrengen en uitvullen met stucwerk of afwerkplaten. Door deze afvoerbuizen te gebruiken spaart u veel opbouwruimte. Slim Tube is slechts 20mm diep, u hoeft dus veel minder diep te . Slim Tube platte afvoerbuis van slechts 20mm diep voor de aansluiting van o. Voorkomt diep hakken en frezen in de muur.


Slimtube platte afvoerbuis Wilt u ruimte besparen in uw toilet of badkamer? Rm Co slimtube PVC inbouw afvoerbuis 750mm afvoer voor STE01.

Slim Tube bocht 90° per stuks verpakt (vooruitloop). Een geniale dunne afvoerbuis die het monteren van een afvoerleiding van. Wederom een praktische en slimme oplossing voor een gangbaar montage probleem. Een geniale dunne afvoerbuis die het monteren van een afvoerleiding van o. De Plieger Slimtube afvoerbuis gr achter, is een zeer platte afvoerbuis waardoor je niet te diep hoeft te hakken in je muur.


Slechts 20mm diep zodat u minder diep hoeft te hakken en te frezen. De kans dat de muur beschadigt is hierdoor veel . Easy Drain Slim Tube Afvoerbuis 90° cm. De geniale afvoerbuis welke het monteren van een afvoerleiding voor o. Ik bouw een gewone douche, maar kan met een afvoer van 50mm niet achter. Slim Tube platte afvoerbuis van slechts 20mm diep voor de . Slimtube PVC inbouw afvoerbuis 750mm afvoer achter?


Bij TSM altijd op Voorraa Voordelig, Veilig en Snel in Huis. Op zoek naar een Rm en Co slimtube PVC inbouw afvoerbuis 750mm afvoer voor? Bestel deze en andere RMenCO producten voordelig online bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts