maandag 20 april 2015

Voedselveilig vet

Interflon levert een breedt pakket smeeroliën, vetten en reinigers die zijn beoordeeld. Interflon Fin Food Grease LTVoedselveilig vet voor zeer lage én hoge . Dit is een universeel voedselveilig vet van NLGI-klasse 2.

Bij een grote, bekende voedingsmiddelenproducent wordt een pastasausmachine intensief gebruikt in zeer natte omstandigheden. VET MET 'EP'-EIGENSCHAPPEN VOOR DE VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE Universeel smeervet voor de levensmiddelen, veevoeder en farmaceutische . Dit OKS 11siliconenvet is een voedselveilig smeermiddel wat geschikt is voor het aanbrengen op de afdichtingsringen in de zeteenheid van uw . Een hoogwaardig, Hgeregistreer voedselveilig vet met extreem breed temperatuurbereik.

Voedselveilig vet speciaal voor de zwaardere omstandigheden. Een uniek voedselveilig vet met een aantal bijzondere eigenschappen. Ze gebruikten een BelRay EP-Voedselveilig Vet, maar dit drong niet goed door tot de kern en het was zeer moeilijk toe te passen in deze . Een Clear vetspuit is een doorzichtige vetspuit waarbij de gebruikte vet cartridge altijd zichtbaar is. Wanneer u geen gebruik maakt van een vet . Voor het goed onderhouden van uw espressomachine is het van belang om alle bewegende onderdelen te smeren met voedselveilig siliconenvet. HT Grease is een hoogwaardig, Hgeregistreer voedselveilig vet.


HT Grease is speciaal ontwikkelt voor de industriële sector. Argos smeermiddelen heeft onder de naam OPTIFOOD GREASE CS HD een nieuw voedselveilig vet op de markt gebracht.

Toepassing: Smeren van extreem zwaar belaste kettingen, geleidingen, hijskettingen en staalkabels. Smeermiddel voor volautomatische espressomachines voedsel veilig siliconenvet OKS Tube inhoud 10ml. Aluplex FGS Grease EP is een hoogwaardig, voedselveilig multi purpose vet. Hoogwaardig, universeel voedselveilig smeervet voor een maximaal lagerleven. Universeel snelwerkend schuimend reinigingsmiddel, dringt door vuil, vet.


Vetspuiten (schaar-, eenhands- en accu-) en onderdelen. FG de voedselveilige smeervloeistof met FDA toelating. Dit vet is ook goed bestand tegen stoom en schoonmaak chemicaliën. Tex Totaal Centrum - Oliën en vetten: Zep Lubral wit vet voedselveilig spuitbus 400ml, centraal inkoop- en handelscentrum voor bedrijf en industrie.


Drukbestendig en watervast voedselveilig vet. Kwalitatief superieure multifunctioneel lithium vet versterkt met grafiet en MoS2. Geen van onze concurrenten kan het volledige pakket van voedselveilig vet plus een door de FDA en de EG goedgekeurde blauwe afdichting . De PURITY FG voedselveilige smeervetten van Petro-Canada leveren uitstekende prestaties in de voedingsmiddelenindustrie.


Bestel direct onderdelen uit de categorie ARMATURENVET 5gram 100°C (SPECIAAL VOEDSELVEILIG) bij RestoParts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts