maandag 27 april 2015

Vlaaivorm 24 cm

Patisse quichevorm met losse bodem - Ø cm. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Rond; Metaal; Ø cm; stuks; cm; x 2x cm (l x b x h).

Klassieke bakvormen van veredeld dun plaatstaal voor . Patisse Vlaaivorm met Losse Bodem 21x21cm. Patisse quichevorm met losse bodem - cm.

Door de losse bodem kan de taart na het bakken makkelijk van onder uit de vorm worden geduwd. Kan niet in de magnetron - Oven bestendig - Hitte bestendig tot 2graden - 24cm - Koudgewalst staal. Deze praktische vlaaivorm met losse bodem van Patisse is anti aanbak. Wel invetten, leg eventueel een stukje bakpapier op de bodem. Bak in deze vlaaivorm de lekkerste vlaaien.


De bodem is los en kan apart worden vervangen. Afmeting: cm Voor een uitgebreide keuze in bakvormen van .

Bak heerlijke vlaaien in deze springvorm van Easy. Easy staat voor gebruiksgemak; De sprinvorm heeft een uitstekend anti-aanbaklaag . Oetker muffin-bakvorm Tradition 2x 3cm - cups. Maitre patissier vlaaivorm met losse bodem cm doorsnede.


Bakvorm van beroeps blauw staal, met gladde rand. Wees de eerste om “Patisse Vlaai vorm 24cm” te beoordelen Reactie annuleren. De bodem is vlak en is daardoor gemakkelijk te reinigen en af te drogen. Patisse Vlaaivorm cm met uitneembare bodem.


Mooie vlaaivorm met uitneembare bodem en ribbelrand. Deze vlaaivorm met ribbelrand en antikleeflaag heeft een makkelijk uitneembare bodem. De vlaai wordt hierdoor eenvoudig uit de vorm getild.


Je hebt vast wel eens een recept gelezen waarin staat dat je een taartvorm van centimeter nodig hebt, terwijl jij alleen een cm . De bakvorm collectie Silver Top van Patisse is een van de meest gekozen bakvormen van Patisse. Deze springvorm is voorzien van een anti-kleef coating is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts