woensdag 8 juli 2015

Bialetti roestvrij staal

De espresso potjes zijn verkrijgbaar in aluminium en RVS. De koffie pot is te verkrijgen in vele series als de Bialetti Brikka en de Bialetti Moka Express. Opzoek naar de Bialetti Espressopotjes en Percolators?

Geschikt voor inductie: Ja; Materiaal: Roestvrij staal; Inhoud: 0. Hier vindt u een ruim aanbod Bialetti Percolators direct uit voorraad leverbaar. De Bialetti Venus is een espressopotje speciaal ontworpen model, voor de.

De Venus percolators zijn voorzien van roestvrij staal en daarom geschikt voor . Het voordeel van roestvrijstaal is dat het nauwelijks oxideert en de pot minder aanslag krijgt. Dit Blister pakketje bestaat uit rubberen ringen + een filter plaatje. Deze is geschikt voor de RVS kops espressopot van de lijnen Venus, Musa en Class.


Met dit Venus kops koffiezetapparaat van Bialetti maak je snel en gemakkelijk een heerlijke . Bialetti Elegance filterset en 2-kops rvs 4-delig. Bialetti Kitty mokapot 10-kops rvs glans. Bialetti percolator Moka Express La Mokina kops. Tegenwoordig zijn er roestvrij stalen percolators met speciale bodem (vanaf kops) die geschikt zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts