vrijdag 17 juli 2015

Magimix blender gratis minikom

Le Blender van Magimix voor gestampt ijs smoothies of pureren! Met gratis recepten boekje met recepten. Bestel de Magimix Le Blender + Minikom bij Blenderstore.

Bestel de Magimix Le Blender Minikom bij Blenderstore. Eerder deze week schreven we al over de Le Blender van Magimix. Een sterke en vooral stille blender die niet al te veel ruimte inneemt en . Ben je op zoek naar een goede blender waarmee je moeiteloos de lekkerste smoothies, sapjes en soepen kunt blenden?

Magimix Le Blender rood + minikom koopt u veilig en vertrouwd bij Kokenkoken. Gratis verzending voor 17:bestel morgen in huis het gerenommeerde merk magimix maakt al jarenlang de beste. Bestel nu een-Magimix Le Blender Minikom bij Kookpunt.


Magimix Minikom voor Le Blender 17654Artikelnummer 17654. Bij aankoop van een Magimix-blender ontvang je een mini-kom cadeau. Gratis ophalen in filialen; Gratis retourneren, nu tijdelijk binnen dagen . Magimix blender minikom kan gebruikt worden op Le Blender van Magimix!


Het is een kleine fijne beker die in plaats van de gewone kan op de blender . Magimix 176Mini Kom - Accessoire voor Magimix Le Blender.

Gratis verzending; dagen bedenktijd en gratis retourneren; Dag en nacht klantenservice . Geldt de actie van een gratis mini-kom ook op deze blender? De Magimix minikom is gemaakt van kunststof en glas en heeft een inhoud van 5ml. De minikom is een accessoire, geschikt voor gebruik op de blender van Magimix. Gratis bezorging in Nederlan België en Duitsland.


Een klein kommetje dat je op de blender kunt plaatsen. Ideaal voor het hakken van noten, het snipperen van een ui of . U kunt er ook gestampt ijs en snelle ijsdesserts mee maken! Bij aankoop van een Magimix blender een mini-kom t.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts