maandag 20 juli 2015

Harde wener bodem 24kitchen

Vet de taartvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Verdeel de frangipane over de bodem en bak nog minuten.

Laat de bodem in de vriezer opstijven tot het fruit gesneden is. Vet de grootste taartring in met olie schuif hem voorzicht over het fruit en de rand van de bodem. Verdeel de helft van de streusel over de bodem, verdeel daarover de kersenvulling en dek af met de rest van de streusel.


Verdeel het notenmengsel over de taartbodem.

Vet een vlaaivorm in en leg op de bodem ingevet bakpapier. Bekleed de vorm met het deeg en prik de bodem in met een mesje. Bodem Maak een kuiltje in de bloem en meng in het kuiltje de boter, suiker en het ei. Kneed er beetje bij beetje de bloem door en kneed tot een soepel deeg.


Het deeg voor de bodem is harde wenerdeeg. E99s-out-africa-taart (Rudolph van Veen) - Blauwe bessenbiscuit met vanille:. Leg op de bodem een cirkel van bakpapier. Als deeg heb ik gekozen voor 'Harde Wenerdeeg'.


Bron voor de banketbakkersroo24kitchen.

De andere Nederlandstalige programma's van 24Kitchen vind ik niet zo. Nu zag ik op 24Kitchen een gemakkelijk recept voor een taartbodem, het 3-2-1-en-een-ei-deeg, oftewel het Harde Wenerdeeg. Heerlijk recept van 24kitchen: Andy McDonald.


Voor het harde wenerdeeg, , 1g suiker, 2g boter, 3g bloem, ei, Voor de frangipane, , 1g luchtige . Vet een ondiepe taartvorm met losse bodem van cm doorsnee goed in. Breek de zachte geitenkaas in stukjes en strooi ze in de taartbodem en ook de geraspte harde geitenkaas. Toen ik dit Rudolp zag maken op 24kitchen, heb ik meteen het recept uitgeprint . Voor zo'n bodem harde wener deeg gebruiken, recept bij Rudolph op 24kitchen.


Explore Corine's board kitchen bakrecepten on Pinterest, the world's catalog of ideas. Lekker met een bodem van gistdeeg en een custardvulling . Maar gelukkig hebben we Rudolph van Veen (24Kitchen), die de. Ik zou het graag willen gebruiken voor de bodem voor kleine vruchtenvlaaitjes,en dan niet de zachte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts