donderdag 30 juli 2015

Brandpasta gebruiksaanwijzing

Plaats deksel van de brandpasta houder terug en zet deze maximaal open. Blaze” merk brandpasta brandt korter en intensiever, daarom raden wij het aan. Hendi” merk brandpasta is beter geschikt voor gebruik van uur of langer.

Gebruik bij voorkeur warm water voor het vullen van de waterbak, net zoveel dat. Gebruik uitsluitend blikjes brandpasta of gel die speciaal gemaakt zijn voor . Zowel aan de zijkanten als aan de onderkant; Verwijder de deksel van het blikje brandpast en plaats het blikje in de brandpasta-houder. Een ongeval met brandpasta of brandgel gebeurt vooral door onzorgvuldig gebruik en kan derdegraads brandwonden veroorzaken.

De Brandwonden Stichting adviseert gebruikers de brandpasta volgens de gebruiksaanwijzing op een verantwoorde wijze . Cartouches en blikjes worden snel zeer heet tijdens het gebruik, daarom dienen zij altijd in een brandpasta houder geplaatst te worden; dit ter preventie van . Eigenschappen Ecologische brandpasta - brandgel 1gram - 2 . Gebruik bij voorkeur warm water voor het vullen van de waterbak net zoveel dat de lege voedselbak. Gebruik uitsluitend de door ons bijgeleverde brandpasta. Voor de ronde chafing dish heeft u exemplaar nodig . Ja Ik gebruik er meestal dat is echt voldoende.


Ik gebruik altijd brandpasta, dat kun je bij kookwinkels kopen. Fonduebrander voor in het fondue onderstel.

De fonduebrander is op twee manieren te gebruiken: met brandgel of brandpasta. Productbeschrijving; Technische specificaties; Gebruiksaanwijzing. Met de rokende brandpasta van FireSales produceert u op een snelle en veilige manier vuur . Informatie: Gebruiksaanwijzing: vul de pot met fondueolie (bv. druivenpitolie).


Vul de brander met brandpasta en steek de brandpasta aan. De barbecue is snel gebruiksklaar door gebruik te maken van brandpasta. De houtskool in de Lotusgrill komt hierdoor snel op temperatuur. Daarnaast ontvangt u een gebruiksaanwijzing en recept.


De brander verwarmt na bereiding de pan en werkt op brandpasta of spiritus. Hendi Brandpasta Chafing Dish Gram - Stuks. De specialist in Hendi Brandpasta, Horeca kwaliteit, bij de shops van 24Horeca, online. Hendi” merk brandpasta is geschikt voor gebruik van uur of langer. Ook voor het huren van een brandpasta blik 2gram VERKOOP bent u bij.


Gebruiksaanwijzing Chafing Dish Schuif de deksel van de . Brandgel en brandpasta voor warmhouders bestaan meestal uit verdunde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts