dinsdag 21 juli 2015

Professioneel wafelijzer huren

Vind professioneel wafelijzer op Marktplaats. Dan kunt u bij ons voordelig een wafelijzer huren! Wij verhuren de volgende professionele apparatuur: Brussels wafelijzer: Bakt drie .

Met deze professionele popcornmachine maak je binnen enkele. Zelf Brusselse wafels maken: huur een wafelijzer. Voordelig en professioneel huren in Eindhoven - Nu beoordelen bekijk v. Wafels zijn een heerlijke versnapering om tijdens kermis te nuttigen.

Met behulp van een draaibaar professioneel wafelijzer worden . Wafelijzer huren voor Brusselse wafels, Luikse wafels bakken. En u verbrand uw handen niet met een professioneel apparaat. De huur van de poffertjesplaat bedraagt € 4per dag en dit is inclusief kg Koopmans poffertjesmix professioneel.


Voor ieder feest of event biedt Boels haar verhuur service voor evenementen en horeca aan. Bekijk ons assortiment en huur direct online! Een wafelkraam met wafelijzer huren betekent dat onze professionele bakkers op locatie, in het zicht van de bezoeker, de lekkerste Belgium Wafels klaarmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts