maandag 20 juli 2015

Witgoed helmond transportschade

Welkom bij Baijens Witgoed: Het betrouwbare adres voor al uw witgoed. Denk hierbij aan witgoed met (minimale) transportschade. Nieuw witgoed met en zonder transportschade deukje,krasje of zelfs in de meeste gevallen alleen de doos licht beschadigd met garantie aantrekkelijke prijzen !

Welkom op de website van b-steevens wij zijn gespecialiseert in nieuw witgoed met transportschade. Onze uitgebreid assortiment aan apparaten met lichte transportschade staat door de. Indien u een witgoedapparaat zelf komt afhalen in onze winkel geldt een . Ook importeren wij nieuw witgoed met eventueel wat lichte transportschade.

Wij bieden dit aan tegen de laagste prijzen van Nederland met een uitstekende . Wij bieden witgoed aan met zeer lichte transportschade. Dit zijn bijvoorbeeld showroom- en beursmodellen, of producten die tijdens transport licht beschadigd . Het witgoed wat wij inkopen zijn producten met verpakkingsschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. Hermans Trading Witgoed Outlet gaat verhuizen.


St Anthonius Helmond Schijndel Beuningen Afferden Nieuw Bergen. B met verpakkings– en of transport schade, uiteraard gewoon met garantie. Welkom bij ROTA witgoed WITGOEDWINKEL Eindhoven voor gebruikt.


Inkoop en verkoop van Tweedehands witgoed apparatuur.

Vind transportschade in Witgoed en Apparatuur op Marktplaats. In helmond gratis bezorgd op de begane grond. Wouters Witgoe in- en verkoop van witgoed witgoed reparatie. Wasmachines met lichte schade kunnen prima werken en zijn een stuk goedkoper. Denk hierbij aan partijen als Voordeligwitgoed.


Alle prijzen zijn all incl excl bezorgen buiten helmond. Ook hebben wij meer nieuw witgoed op voorraad met een deukje of krasje zoals. Witgoedmarkt Transportschade - Specialist met het hoofdkantoor in Helftheuv Passage 3 5224AR,.


N Koninginnewal 42B, 571NK, Helmon Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts