dinsdag 21 juli 2015

Lagers wasmachine

Hoe weet u of de kogellagers van de wasmachine kapot zijn? Hoe controleer je of de kogellagers van de wasmachine defect zijn? Als eerst natuurlijk het geluid van de wasmachine tijdens het centrifugeren .

De lagers van de wasmachine bevinden zich aan de achterkant van de trommel. Als de lagers versleten zijn maakt de machine veel lawaai. Raar krakend geluid bij draaien trommel wasmachine; wat is hier aan de.


Lagers vervangen van een wasmachine wat een klus, maar dan wel klaar voor euri en heel wat.

Hoe vervang ik de dichting en lagers in een wasmachine Lees, eveneens, ons artikel op de blog van. Bij het centrifugeren wil je het liefst je handen voor je oren houden :-) Als je de trommel met de hand rond . Tijdens het centrifugeren zal de wasmachine vaak het meeste herrie. Draai de trommel, terwijl die leeg is, om te controleren of de lagers . Ik heb jaar geleden een LG wasmachine gekocht, een LG DD147MWN om precies te zijn voor 5euro. Haier wasmachine lagers defect na jaarberichtendec 2009Meer resultaten van radar.


Kan het kwaad als ik even wacht met het vervangen van de lager van. Ik heb de achterkant er al eens afgehaald om te achterhalen waar het lawaai vandaan komt, en ik weet zo goed .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts