donderdag 16 juli 2015

Bosch inbouw vaatwasser deur monteren

Ik heb van een ander model Bosch vaatwasser een inbouwtekening. Daarvan heb ik de montage van het deurgedeelte ingescan zie . Frontpaneel vaatwasser monterenberichtennov 2014Ben ik dom?

Bosch vaatwasser deurpaneel monterenberichtenjan 2014Demonteren keukenpaneel ingebouwde vaatwasserberichtenmaart 2009Hoe deurpaneel monteren op Whirlpool ADG993. ETqBBfURBR0Vergelijkbaarmei 20- Geüpload door KarweiVaatwasser vervangen? De vaatwasser is niet voorzien van een keukenfront, maar van een rvs deur.


Wat is de maat van mijn huidige inbouwvaatwasser?

De deur van de Bosch vaatwasser exclusiv klapt met een klap naar beneden ipv geleidelijk aan. Daarom hier de vraag: Hoe krijg ik mijn frontje weer op mijn inbouw afwasmachine? Dan moet je de front tegen de deur van de vaatwasser plaatsen en dan iets omhoog.


Volgende keer beter opletten bij het demonteren. Bevestig nu het frontpaneel op de deur van de afwasmachine met montagekit. Bosch Vaatwasser 16573 001657Bevestiging Voor op de deur. Download hier de handleiding voor deze inbouwset. Om u uit te leggen hoe u uw vaatwasser het beste kunt inbouwen, werken we met een stappenplan.


U monteert dit weer precies naast de vaatwasser, maar dan aan de andere zijde in plaats van naast het stopcontact.

Het vergrendelt de deur waardoor hij tijdens het draaien niet geopend kan worden. Hoe vervang ik het scharnier van een bosch vaatwasser. Dorpelrubber ) dient u de deur van de vaatwasser te verwijderen. Bij mijn Miele vaatwasser(inbouw) zit het dorpelrubber met een strip .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts