donderdag 30 juli 2015

Houten letters action

Bij Xenos vind je alles wat net even anders is. Koop de leukste letters bij Xenos en laat je creativiteit los.

Wij hebben verschillende varianten letters in de online shop. De houten letters van Caroly zijn er al vanaf € per stuk! Kleine houten letters voor op een kinderkamerdeur, of grote letters voor in de etalage of.

Voor een surprise wil ik aan de slag met houten of kartonnen letters. Op de deksel de naam van het kindje en een tekst (met krasletters of letter stickers) . De namen zijn geschreven met de witte houten letters. Meer over Geschilderde Letters, Houten Letters Schilderen en Naam Borden. Van een theedoos of doos met vakjes (Action) een kraamcadeau maken.


Ik heb de tekst Kitchen bij de Action en zag laatst bij de Formido . Deze pagina toont Action folder aanbiedingen per winkel , met trefwoord houten letters. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . We zijn in ieder geval 'emoclew', maar we weten niet of we nu gezellig binnen een bakkie mogen komen doen of dat je ons via de houten letters in het Zweeds . Welkom op de website van Action Belgium BVBA Hier vindt u informatie over de nieuwste aanbiedingen en producten van Action. In deze video ga ik houten letters pimpen met behang van Pip Studio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts