maandag 30 mei 2016

Apfelkorn mixen

Apfelkorn is een erg frisse appel likeur, welke niet al te sterk is. Door deze te mixen met het zoete 7up krijg je een zoete, frisse mixdrank, welke . De originele Berentzen Apfelkorn, gestookt volgens oude traditie, is friszoet van.

In studentenkringen worden er regelmatig heel wat kannetjes van deze substantie weggetikt: een mixdrankje van Apfelkorn en Spa Rood met de charmante . Ik heb een fles apfelkorn voor mijn verjaardag gekregen. Vind dat spul puur niet echt te drinken dus wil het graag mixen. Zowel met Gin, Vodka, Rum, Flugel en veel meer hippe mixen.

Apfelkorn met spa roo erg populair bij studentenverenigingen. Nu is dus mijn vraag, wat vinden jullie lekker, waar mixen jullie dit mee? Apfelkorn hoe schrijft je dat(sterke) drank zonder 'bijsmaak'? Apfelkorn is een zoete appellikeur gemaakt van 1 tarwegestookte alcohol gemengd met appels en bevat alcohol.


Search result : recipes with (apfelkorn liqueur). Mix the ingredients, add a couple of ice cubes. Op onze vernieuwde Berentzen Apfelkorn website vind je alles over ons merk, ons assortiment en natürlich onze Heidi's.


De ongekende klassieker en de enige échte Apfelkorn. Apfelkorn wordt gemaakt van echte Golden .

Berentzen ApfelKorn is al jaren de 2e partylikeur van Nederland. Berentzen Apfelkorn wordt gedronken als shot of in de mix met Spa Rood. Dé originele Apfelkorn van Berentzen, nu extra voordelig als literfles.


Friszoet van smaak, alcohol en perfect te mixen met Spa Rood of 7-Up maar ook puur . Sorting: : Standaar Prijs: Hoog - laag, Prijs:. Drink het als ijskoud shotje, op een paar blokjes ijs of in de mix met bruisend mineraalwater. Maar als je rode bacardi (Bacardi Razz) mixt met sinas kom je ook.


Eén maateenheid wodka levert rond de kilocalorieën en als je dat mixt met spa rood krijg je dus een slank mixdrankje. Maar ook wat Reverend zegt, het is overbodig om te mixen, daarbij is de helft al gemixt of zo mierzoet dat je daar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts