woensdag 18 mei 2016

Thee for one theepot

De set bestaat uit een theepot met deksel, een kop en een schotel en is geschikt voor één persoon. Leuke tea for one theepotten met theekop.

Bredemeijer Tea for One Portofino theeset. De Bredemeijer Portofino theepot, bestaande uit een theepotje (400ml) en een theekop (250ml). Is zeer geschikt voor als u eens alleeen thee wilt drinken.

Deze tea for one set bestaat uit een theepotje (450ml) met theezeef en een kop (250ml). Verkrijgbaar in diverse kleuren gemaakt van keramiek.

Maak heerlijke verse thee met deze elegante Portofino tea for one theeset van Bredemeijer! Deze theepot met bijpassend kopje (cl), heeft een inhoud van liter is onderdeel van het traditionele Boerenbontservies, dat al meer dan een eeuw lang . Deze Tea for One set van Le Creuset is een elegante manier om een enkele kop thee te serveren. Door het handige twee-in-één ontwerp past de theepot . Enkelwandig glas; Glazen theepotje (4ml) met glazen theekop (2ml); Inclusief glazen theefilter. Een slim tea-for-one setje bestaande uit een glazen kop, schotel, theepot en RVS zeefje.


De inhoud van het theepotje is 40cl, genoeg voor twee koppen thee. Een echte 'Bone China' theepot van porselein bewerkt met zilveren randjes. Zowel echt voor thee als decoratief te gebruiken.


Deze tea for one theeset bestaat uit een theepot en een theekopje. Het theekopje past precies onder de theepot. De tea for one set bestaat uit de kleuren blauw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts