vrijdag 27 mei 2016

Rijstkoker gebruiksaanwijzing tomado

Download hier gratis uw Tomado Rijstkoker handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Download hier gratis uw Tomado TM-19handleiding.

Wij gebruiken de rijstkoker volgens aanwijzingen, maar de rijst brandt aan (bodem van de binnenpot) . Download hier gratis uw Rijstkoker handleiding. Ik heb een rijstkoker prima Donna model A 701T II-2s 7Watt. Bekijk en download hier de handleiding van Tomado TM-19Rijstkoker (pagina van 23) (English, Français, Nederlands).

Home Keukengerei Rijstkokers Tomado Rijstkokers Tomado TM-1912. In de handleiding staat uitgelegd hoe de rijstkoker werkt. Echter staat er niet bij hoeveel water we moeten nemen. Dus hoe krijg je het beste droge of natte rijst?


Bekijk hier de Tomado TM-19handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Rijstkoker handleiding is geheel gratis. Ik snapte niet zoveel van de gebruiksaanwijzing blijkbaar, want mijn . Met deze rijstkoker kookt u in een mum van tijd rijst.


De rijst blijft lang warm dankzij de automatische warmhoudfunctie.

De Tomado rijstkoker TM-55kookt niet alleen rijst, maar biedt tevens een warmhoudfunctie en u kunt er mee stoomkoken. Stoommand Binnenpan Deksel Gebruikershandleiding Over Tomado Na de Tweede Wereldoorlog begon de . Zeer compacte rijstkoker voor kleine porties rijst. Voor grotere hoeveelheden heb ik een grotere rijstkoker van Tomado.


Ben je op zoek naar een handleiding van de Tomado TM-1912? Rijstkoker van tomado, zo goed als nieuw! Met gebruiksaanwijzing, maatbeker en lepel.


Vergelijk goedkope rijstkokers van de beste merken zoals Tomado, Tristar, Tefal en meer Kies de beste aanbieding en bestel direct online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts