woensdag 25 mei 2016

Kelnersmes graveren

Dit geeft het kelnersmes een stijlvol en strak design. Maak de kurkentrekker van Laguiole extra persoonlijk door een naam of datum in te graveren. Om het nog persoonlijker maken krijg je bij ons de optie om deze opener gratis te laten graveren met naam of datum.

Flesopener bedrukken meer bij Kaasenwijngifts! Kies dus snel voor een kelnersmes graveren of een kurkentrekker graveren! Kelnersmes graveren of bedrukken met logo. Dit kelnersmes is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal met een dubbele wandsteun en is het ideale .

Wij hebben diverse soorten kelnersmessen die u kunt laten graveren of bedrukken. Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken. Het is simpelweg een aanvulling op de gehele uitstraling van het feest dat . Een leuk idee om je kelnersmes nog toffer te maken. Dit begint natuurlijk met het hebben van een kelnersmes.


Simpele maar handige geschenken zijn erg uniek en persoonlijk te maken.

Laguiole Kelnersmes Style de Vie Rozenhout - Hier bij de afdeling keuken van. Laguiole extra persoonlijk door een naam of datum in te graveren. Opener met kelnersmes gemaakt van stainless steel en kunststof.


Prijs per stuk inclusief graveren, 7 5 53. Forge de Laguiole Tasje voor Kelnersmes: Horizontaal leren tasje voor. Voeg dit artikel toe aan je winkelwagentje als je je bestelling wilt laten graveren.


Deze houtsoort geeft het kelnersmes een warme en luxe uitstraling. Gratis graveren Wij kunnen dit kelnersmes gratis voor je graveren met een naam of datum. Laat het kelnersmes gratis graveren Om het nog persoonlijker maken krijg je bij ons de optie om deze opener gratis te laten graveren met naam of datum. Je kan zelfs voor de twee in één kiezen in de vorm van bijvoorbeeld een kelnersmes.


Kies voor de kelnersmes graveren om deze nog toffer te . Een zakmes is mooi om te graveren maar een mes slijpen hoort er wel bij! Kelnersmes functies PULLTAP - geschikt voor lange kurken. Vind hier ook nog meer aanbiedingen zoals Laguiole Kelnersmes Jean Dubost. Jean Dubost Laat het kelnersmes graveren We kunnen dit kelnersmes gratis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts