donderdag 19 mei 2016

Courgette snijder blokker

Met deze spiraalsnijder kun je snel en gemakkelijk zowel dunne als dikke slierten, linten en spiralen van (roerbak)groente maken. De spiraalsnijder ziet er goed uit, is scherp en levert een goed resultaat. Ik heb de spiraalsnijder gekocht om pasta te kunnen maken van courgette en wortel.

De spiraalsnijder die je bij de Blokker kunt kopen is eenvoudig en doet zijn werk. De GEFU Spirelli Spiraalsnijder (courgette spaghetti snijder) is gemaakt van . OXO Good Grips SpiraalsnijderSpiraalsnijder bij Blokker kopen? Maak de mooiste spiralen van wortels, courgette en meer Met deze spiraalsni.

Op zoek naar goedkope handige spiraalsnijders Vergelijk een ruim assortiment spiraalsnijders van de beste merken online vol aanbiedingen! Op zoek naar goedkope handige keukensnijders Vergelijk een ruim assortiment van alle soorten snijders online voor de laagste prijs, bestel . Wordt op tv veel reclame voor gemaakt, oa te koop bij Blokker. Ik heb een juliennesnijder van Dille en Kamille om courgette pasta mee te . Spiraalsnijder, spaghetti vervangen door courgette. Na een tijd lang zoeken heb ik hier eindelijk gevonden wat ik zocht!


Met deze spiraalsnijder tovert u in een handomdraai eindeloze julienne-stroken van. Handige keukenhulp om gezonde pasta te maken van courgette! Maak gezonde groentespaghetti, decoratie en salade van wortel, courgette of pastinaak.

Van gefu spirelli kun je gemakkelijk slierten van diktes. Met deze spiraalsnijder snij je snel komkommer, courgette, wortel, e. Maak van komkommers, wortelen, bieten en courgette super gezonde gerechten en maaltijden. Elektrische Spiraalsnijder Kenwood Spiralizer FGP203WH . Gefu Spirelli Colour Edition spiraalsnijder, magenta. Een komkommer of courgette zal prima gaan maar met een staand model kun je bijvoorbeeld ook . Vegettini: Gezonde Spaghetti maken met Courgette!


Je zult merken dat de laatste stukken courgette het lastigst gaan. Nog een tip: ik heb er net een bij de blokker gekocht voor 4 met aan een kant een dunschiller en aan een kant een julienne snijder! Ik dacht dat het wel een gepruts zou worden met zo'n snijder, maar nee. In no time gaat de courgette er doorheen.


Zelf de wortel gaat met gemak, alleen het . Ik heb al gevraagd bij Ikea, Blokker, Hema, en zelfs Casa maar dat is. NIEUWE Premium Plantaardige Spiralizer, Spiral Slicer courgette Noodle Pasta Spaghetti Spiralen Maker Julienne Cutter Dunschiller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts