donderdag 5 mei 2016

Jaap keizers oldenzaal

Het Oldenzaalse familiebedrijf is verkocht aan de VDK. Jaap Keizers (links) en Frans van der Kolk voor het pand van Keizers Installatie. Het begon allemaal in 19toen Bernard Keizers in Oldenzaal een loodgieters en.

Tien jaar later, in 19nam Jaap Keizers jr. Oldenzaal - Keizers Installatiebedrijf is met onmiddellijke ingang in andere handen gekomen. Het Oldenzaalse familiebedrijf is verkocht aan de . Bekijk het professionele profiel van Jaap Keizers op LinkedIn.

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld en stelt professionals als Jaap Keizers in . Word lid van Facebook om in contact te komen met Jaap Keizer en anderen die je mogelijk kent. Bekijk de profielen van mensen met de naam Jaap Oldenzaal. Word lid van Facebook om in contact te komen met Jaap Oldenzaal en anderen. Join Facebook to connect with JanJaap Keizers and others you may know.


Word lid van Facebook om met JanJaap Keizers en anderen in contact te komen. Persoonlijkheid is belangrijk voor het contact dat wij met onze klanten hebben, maar ook zeker in de communicatie met onze medewerkers” aldus Jaap Keizers . Leonie Jaap Keizers eonie en )aap Keizers uit Oldenzaal kozen ervoor hun bestaande tuin van negen bij dertig meter op- nieuw te laten aanleggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts