maandag 23 mei 2016

Courgette spaghetti snijden

Je kunt bijvoorbeeld komkommer of courgette slierten snijden en dit als basis gebruiken. Spring naar De courgette in de vorm van je favoriete pasta snijden - Bedenk eerst of je de courgette wel of niet wilt schillen. Je kan twee verschillende diktes snijden: - x mm - x 0.

Is heel fijn om Courgette spaghetti mee te maken en ook wortel slierten. Een 'spaghetti' van dunne sliertjes rauwe of kort gekookte courgette, ook. Deze courgette pasta wordt ook wel courgetthi genoem ofwel. Helaas moet ik ze dan allemaal met een mes gaan snijden, dat vind ik dan .

Ja precies, spaghetti van courgette = courgetti. No panico, je hoeft geen meterslange dunne linten te snijden. De GEFU Spirelli Spiraalsnijder (courgette spaghetti snijder) is gemaakt van.


Hij gebruikte de “Veggetti” om een lekkere lunch klaar te maken met spaghetti gemaakt courgette. Een spaghetti van dunne sliertjes courgette, ook wel zucchetti genoemd. Voor wie sowieso toe is aan een gezond alternatief, bekijk dan.


Geen pastaslierten voor koolhydraten maar spaghetti gemaakt van. Maar een mooie courgette kan je ook gewoon wassen en dan snijden. Wat je eigenlijk wel echt nodig hebt is iets om de courgette in dunne sliertjes te kunnen snijden.

Je kunt net als ik een mandoline met Julienne . Courgetti en spirelli: spaghetti van courgette. Hiermee kun je gemakkelijk mooie slierten snijden en gebruiken in de keuken. Roer nu parmezaanse kaas door de courgette spaghetti. Courgette pasta dus, met een heerlijk romige en voedzame saus van. Snijd de courgette in spaghetti sliertjes; Snijd de champignons in.


Ik heb geen spiraalsnijder, maar de courgette in kleine blokjes snijden wil ook prima. Courgette en aubergine zijn meest gebruikte groente om spaghetti van te. Paleo proof spaghetti is volledig gluten- en granenvrij en maak je van. Het kan zelfs met een mes, en je kunt de sliertje ook kleiner snijden, zoals penne.


Als je courgette of wat je ook wilt snijden wat aan de dikke kant is, dan past hij er niet in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts