woensdag 18 mei 2016

Zelf zeilen repareren

Hoe repareer je zelf een scheur in je zeil? Voor de serie EHBO voor zeilen' geven de zeilmakers. Zo af en toe is er wel eens een stikseltje los.

Scheur grootzeil te repareren of vervangen? Artikel Naam+PrijsAchterlijktouw cleat vanaf mm1. Ook een reparatie op kleiner water kan een zeildag redden of verdere schade aan de zeilen voorkomen.


Tentdoek, zeildoek overige stoffen.

Voor het zelf duurzaam repareren van uw tentdoek. Nieuw: Tear-Aid reparatieset voor tentdoek, maar ook pvc. Onderhou reparatie en reiniging van bootkappen en zeilen.


Als het doek vervuild is geraakt, kunt u dit zelf reinigen of dit door ons laten doen. In deel van onze videocursussen over zeilreparatie: wat te doen als je een gaatje hebt in een zeil ? Voor de serie EHBO voor zeilen' geven de zeilmakers Pieter en Wessel van der Werf tips voor noodreparaties. In augustus is een redacteur van het blad Zeilen bij ons in de zeilmakerij geweest voor Zeilen TV.


Eerste Hulp voor zeilreparaties OOG VERVANGEN. Steekwoorden: Ik doe reparaties aan zeilen,, buiskappen .

UV-strook opzetten of vernieuwen;; luftape aanzetten of vernieuwen;; luftape vervangen door leuvers; . Mylar zeil reparatie tape is een doorzichtig tape. Ideaal voor het repareren van ramen in het zeil o. Wij verkopen ook speciale fournituren, zoals garen, ritsen, elastiekkoor knopen en haken. Dan kunt u zelf als zeilmaker uw spullen . We zijn de zeilmakerij begonnen omdat we al jaren,uit zuinighei zelf onze zeilen repareren.


Al generaties lang worden de zeilen door onze voorouders en . Nieuwe tell tales; Overleg en prijsopgave als grotere reparaties nodig blijken te. Als u zelf uw zeilen opslaat doe dat dan bij voorkeur niet aan boor maar in . Probeer alleen wel (als het met vervoer te doen is) zelf naar Farla (is idd erg goed) of een andere zeilmaker te gaan. Repareert gaten en scheuren in praktisch alle materialen permanent.


Iedereen kan nu zelf meteen herstelwerkzaamheden zeer eenvoudig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts