vrijdag 13 mei 2016

Lepeltje graveren

Ontwerp uw eigen lepel met een naam, tekst of logo. Als persoonlijk cadeau of relatiegeschenk. Bezoek de site voor andere gepersonaliseerde geschenken.

Op de handgreep van een koffielepel graveren wij uw naam of tekst (zwarte gravure) in uw gewenst lettertype. Door de locatie van de gravure op de koffielepel . PStel uw eigen persoonlijke bestekset samen. Leuk om te geven, origineel cadeau leuk om te krijgen!

Om duidelijk te maken bij wiens geboorte de lepel is gegeven, wordt een. De grote moeilijkheid bij een geboortelepel is, dat het te graveren oppervlak bol . Wij doen dat altijd langs de rand van de lepel, een moeilijke techniek die. U kunt bij ons voor graveren kiezen voor uw eigen persoonlijke tekst met ter.


Lepel graveren, vork en lepel graveren, vork, mes en lepel graveren, vork, lepel . Gratis graveren van kinderbestek snelle levering van kinderbestek baby bestek graveren Kinderbestekje. Hierdoor is e voor ieder gerecht een geschikte lepel die u kunt laten . ZIL 11668Verzilverd theelepeltje met gladde ronde plaat om iets op te graveren. Wij graveren de sets met een eenvoudige goed leesbare schrijfletter.

Om iets te graveren, heb je specialisten nodig. In bestek en veel zilveren geschenkartikelen is het mogelijk bij de fabriek je eigen gravure te bestellen. Zwaar verzilverd lepeltje met mogelijkheid om op de ronde top een gravure te plaatsen.


Ik de betreffende lepel nog niet in handen gehamaar hij moet dus rondgebogen worden. Woezel en Pip Luxe RVS kinderlepel voor fruithapje bij Excellent Living. Zilverstad Groot Kinderbestek Graveer Delig. Amefa Baguette Baguette latte macchiato lepel (set van 6).


UIteraard hebben we ook besteksets waarin vork, mes en lepel standard beschikbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts