dinsdag 28 november 2017

Camping maaldrift wassenaar

Persoon vanaf jaar € Kind tot jaar €. Het is voor ons een perfecte camping omdat wij zonder kinderen zijn.

Lees eerst een aantal van onze reviews voordat je . Camping Maaldrift is een camping in Wassenaar, Zuid-Holland. De camping heeft plaatsen met afbakening, zonder schaduw en met enige schaduw.

Camping Maaldrift ligt tussen Wassenaar en Leiden, in een rustige en groene omgeving. Op slechts enkele kilometers van het mooie . Campings in de buurt van Camping Maaldrift, Wassenaar, Nederland. Deze pagina laat u de campings in de buurt van camping Camping Maaldrift zien.


Mooie rustige camping gelegen bij een oude boerderij, voorzien van schoon sanitair, ook voor gehandicapten. Goede uitvalbasis voor diverse mogelijkheden . De camping ligt bij een voormalige boerderij in de polder tussen Wassenaar en Leiden. Camping Maaldrift is gelegen in de provincie Zuid-Holland van Nederland.


Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping, bekijk dan hier de foto's en . Welkom op de site van camping Duinhorst in Wassenaar Het doel van onze site is om (toekomstige) gasten te informeren over de verblijfsmogelijkheden, . Beschutte eenvoudige camping bij voormalige boerderij, gelegen tussen Leiden en Wassenaar. Het Wassenaarse Noordzeestrand is op km en op . Openingstijden van Camping Maaldrift gevestigd in Maaldrift 22BN Wassenaar zijn toegevoegd door Roos Wiersma , zijn ze ondertussen veranderd of u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts