maandag 13 november 2017

Iittala tools pannenset 4 delig

WMF pannenset Premium One mat rvs 4-delig. Iittala Tools Kookpan met Deksel L - RVS. BK Conical Deluxe pannenset met glasdeksels rvs 5-delig.

Deze genereuze tools zijn jouw partner in de keuken – speciaal voor mensen met een passie voor lekker koken. Bestel de Iittala Tools Pannenset 4-delig bij Pannenstore. De Iittala Tools Pannenset, 4-delig is ontworpen door Björn Dahlström. Deze schitterende pannen zijn niet enkel ontworpen voor de looks, maar ook weldegelijk .

Iittala Tools steelpan met deksel ø cm liter rvs mat. Iittala Tools kookpan met deksel ø cm liter rvs mat. Tools is een serie pannen met een dubbel doel. Het zijn niet alleen hoogwaardige kookbenodigdheden, maar door hun verbluffend mooie design en robuuste . Met de potten en pannen uit de Tools serie van Iittala wordt koken een feest voor de enthousiaste thuiskok die kiest voor kwaliteit en tijdloze schoonheid.


Het stijlvolle, stoere ontwerp van deze pannen uit de Tools-lijn van Iittala is van Björn Dahlström. De pannen zijn vervaardigd uit 3-laags rvs met een aluminium .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts