donderdag 9 november 2017

Draaiplateau keukenkruiden

Kruidenrek RVS 16-delig - met draaiplateau. Vacuvin PopSome Kruiden en Specerijen - Set van 6. Koop of Verkoop draaiplateau op Marktplaats.

Continenta houten draaiplateau in Rubberwood - Ø 30cm. Ook heel leuk trouwens voor alle Indiase-kruiden-verzamelaars onder ons:. Wie weet waar ik een kunststof draaiplateau waar je kruidenpotjes op kunt zetten kan kopen. Heb er ooit één op de huishoudbeurs gekocht .

Met dit handige draaiplateau is het erg eenvoudig om lichte producten (tot 5kg) te presenteren; ideaal voor point of sales presentaties. Als uw magnetron geen draaiplateau heeft moet de schaal tussentijds . Bestrooi de makreel met wat zout, wat peper en de Italiaanse keukenkruiden. Als magnetron geen draaiplateau heeft dient de schaal tussentijds twee maal gedraaid worden. Dille Kamille heeft winkels in België en Nederland en een webwinkel die ook levert in Frankrijk. Klik op de plaatsnaam voor adresgegevens en . Als uw magnetron geen draaiplateau heeft moet de schaal tussentijds twee maal gedraaid worden.


Draai de schaal (indien de magnetron niet is voorzien van een draaiplateau). Italiaanse - keukenkruiden - zout - peper - cayennepeper - 2 .

Nog beter is een stoompan waarin het water (met kruiden) wel mag koken. Als uw microgolfoven geen draaiplateau heeft moet de schaal tussentijds . Ik kocht bertrampoeder en gebruikte het als keukenkruid. Tuintafel in teak met draaiplateau; unieke tafel op poten voor het gemakkelijk . Geneeskrachtige kruiden; Rookkruiden voor medisch gebruik; Rookkruiden. Dassenspanners; Botervlootjes; Draaiplateaus voor gebruik in de keuken; . Ita- liaanse keukenkruiden, theelepels bouillon- poeder, peper, gram boter of margarine, 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts