donderdag 30 november 2017

Tristar waterkoker 500 watt

Waterkoker RVS met LED 22Watt, kleur zwart. Bekijk het ruime assortiment van Tristar waterkokers Vergelijk en bestel direct online voor de beste prijs! Tristar Waterkokers koop je eenvoudig online bij bol.


Compacte waterkoker, neemt slechts 5Watt op dus uitstekend geschikt voor. Compacte, stijlvolle designwaterkoker met een inhoud van 1. Het wattage van 850W maakt het een ideale campingwaterkoker.

Zeer robuuste hakmolen met een vermogen van 500W. Waterkoker voorzien van een droogkookbeveiliging met lampje, waterniveau aanwijzing en automatische afslag. Vermogen 5Watt met 2Volt aansluiting.


TRISTAR Waterkoker 5Watt; Tweedehands, Nieuw of Dienst, te koop gevraagd en aangeboden in de buurt.

RVS verwarmingselement Droogkookbeveiliging met lampje Automatische afslag 5Watt. Deze mooi ontworpen waterkoker van Tristar is draadloos. Schakelt automatisch uit bij bereikte temperatuur.


Mini olieradiator met ribben is uitermate geschikt voor slaap- en studeerkamers. Met de instelbare thermostaat en warmte standen kunt u het instellen op uw . Bestel nu de Tristar Waterkoker extra voordelig online! Droogkookbeveiliging; Powerindicatielampje; Vermogen: 5Watt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts